SOMA RAMEN

SOMA RAMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soma Ramen. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:58 Wel lekker, maar erg prijzig voor wat je krijgt. En dan 4 euro bezorgkosten voor een bezorging die meer dan anderhalf uur na de bestelling pas aankwam. Al met al niet het geld waard.
11 mei 2022 om 21:44 Eerder op de dag besteld voor 1930, eten kwam helaas een uur later dan gepland. Prijzig voor de ingrediënten en hoeveelheid, wel lekker.
7 mei 2022 om 21:52 Keurig netjes en voortreffelijk!
30 apr 2022 om 16:13 Uitstekende Bentos
29 apr 2022 om 20:54 Ik had deze keer de Spicy Tokyo Ramen genomen. Ook dit was heerlijk. Niet te pittig, lekker warm, goede portie. Ik heb er van genoten!! Bezorging duurde iets van 40 min, maar het was het wachten waard. Volgende keer weer :D
18 apr 2022 om 20:33 Wij hadden de bento box. Vond het vrij duur voor wat we kregen, was ook niet persé heel lekker. Het duurde ook erg lang.
16 apr 2022 om 21:03 Food was lovely, as always….. delivery was a little delayed but it was Easter Saturday evening so we expected some delay. No complaints at all…..
2 apr 2022 om 15:22 Geweldig!
25 mrt 2022 om 20:37 Ordered at 16 for delivery at 17:15 but food didn’t arrive until 18:15! That is not ok! Food was delicious though
22 mrt 2022 om 0:28 Geen aanrader. Lauw en weinig smaak. Duur voor wat geleverd werd.
20 mrt 2022 om 14:51 We had to wait for an hour from the scheduled delivery time. The edamame were overcooked. Quite dissatisfied with the service.
19 mrt 2022 om 2:20 Heerlijk eten.