SOMA RAMEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soma Ramen. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2022 om 22:36 In de bowl zat veel rijst, weinig groente. Ei was helemaal blauw gekookt. Gigantisch zoute smaak. De bezorger gevraagd niet aan te bellen, echter dit deed hij meerdere keren.
11 jul 2022 om 14:11 heerlijk!
7 jul 2022 om 14:27 Heerlijk!
9 jun 2022 om 5:24 Het eten was goed en lekker !!!
30 mei 2022 om 10:18 The delivery took over 1,5 hour but I can understand it because it was Sunday evening. However, the ramen was gross. Noodles were hard and undercooked, the amount of beef was as big as a thumb and it was hard and dry. The broth had no aroma.
24 mei 2022 om 11:46 Delicious food! delivered HOT and TASTY
21 mei 2022 om 21:58 Wel lekker, maar erg prijzig voor wat je krijgt. En dan 4 euro bezorgkosten voor een bezorging die meer dan anderhalf uur na de bestelling pas aankwam. Al met al niet het geld waard.
11 mei 2022 om 21:44 Eerder op de dag besteld voor 1930, eten kwam helaas een uur later dan gepland. Prijzig voor de ingrediënten en hoeveelheid, wel lekker.
7 mei 2022 om 21:52 Keurig netjes en voortreffelijk!
30 apr 2022 om 16:13 Uitstekende Bentos
29 apr 2022 om 20:54 Ik had deze keer de Spicy Tokyo Ramen genomen. Ook dit was heerlijk. Niet te pittig, lekker warm, goede portie. Ik heb er van genoten!! Bezorging duurde iets van 40 min, maar het was het wachten waard. Volgende keer weer :D
18 apr 2022 om 20:33 Wij hadden de bento box. Vond het vrij duur voor wat we kregen, was ook niet persé heel lekker. Het duurde ook erg lang.